Willkommen auf der Beta-Version unserer neuen Website.

(c) Cult12/Fotolia

Uitgelaten op de Elberadweg

Het plan

Waarom het ver zoeken? Het avontuur ligt voor de deur. Rustige wegen langs de rivier, knoestige bomen in bossen, uitgestrekte weidegebieden en kleine, bedrijvige steden staan open voor grote en kleine fietsers. Als u de fietstocht samen met uw kinderen plant, zijn voorpret en enthousiasme des te groter.

U vindt talrijke aantrekkelijke bestemmingen en plekken voor een tussenstop op de Elberadweg. Bijvoorbeeld speeltuinen, gezellige ijssalons, zwembaden of musea voor kinderen.

Met een beetje geluk laten zich ooievaars, bevers en andere dieren zien. Of u doet zich tegoed aan bosframbozen en vers geplukte kersen als tussendoortjes.

De bestemming

Familie-Badsee

De etappes

Afhankelijk van leeftijd en conditie kunnen kinderen tussen de 20 en 30 kilometer per dag fietsen. Een rustig tempo met uitgebreide en afwisselingsrijke pauzes is ideaal voor een tocht over de Elberadweg. En wie niet verder wil fietsen, vindt in de omgeving vast en zeker een prettig onderkomen of gaat verder op het traject met het openbaar vervoer. Samen grote en kleine avonturen beleven.

Wat nemen we mee?

Voor deze vraag hebben wij een Packliste voorbereid die natuurlijk slechts als suggestie is bedoeld.

Bij ons niet. Integendeel. De Elberadweg heeft heel wat afwisseling te bieden. Ook als de hemel betrekt, kunt u goede alternatieven vinden.