Spring naar content
<i class="fa-solid fa-camera" aria-hidden="true"></i><span title="Joachim Harbeck/photocompany">Joachim Harbeck/photocompany</span>
Joachim Harbeck/photocompany

Colofon en juridische informatie

Deze website en de erbij behorende Facebook-pagina (facebook.com/elberadweg.de) – waarop deze colofon ook van toepassing is – worden gemeenschappelijk geëxploiteerd door de coördinerende organisaties van de Elberadweg.

Koordinierungsstelle Elberadweg Nord
c/o Herzogtum Lauenburg Marketing und Service GmbH
Elbstraße 59
21481 Lauenburg/Elbe

Tel.+49 4542 856862
E-Mail: nord@elberadweg.de

Geschäftsführer: Günter Schmidt
inhaltlich verantwortlich: Oliver Hänsel, Stefan Kayser
Firmensitz: 23909 Ratzeburg
Amtsgericht Lübeck: HRB 1490 RZ · U.St.-Id-Nr: DE160528080


Koordinierungsstelle Elberadweg Mitte
c/o Magdeburger Tourismusverband Elbe-Börde-Heide e.V.
Domplatz 1b
39104 Magdeburg

Tel.+49 391 738790
E-Mailmitte@elberadweg.de

Vorsitzender: Bert Knoblauch
Geschäftsführer: Jan Braunsberger
inhaltlich verantwortlich: Anna Orling, Julia Müller
Vereinsregister: Amtsgericht Magdeburg VR 728 · U.St.-Id-Nr: DE182284844


Koordinierungsstelle Elberadweg Süd
c/o Tourismusverband Sächsische Schweiz e.V.
Bahnhofstraße 21
01796 Pirna

Tel.+49 3501 470141
sued@elberadweg.de

Vorsitzender: Landrat Michael Geisler
Geschäftsführer: Tino Richter
inhaltlich verantwortlich: Heike Grunow, Mandy Krebs
Vereinsregister: Amtsgericht Dresden VR 20234 · U.St.-Id-Nr: DE186535915


Koordinierungsstelle Tschechien
Partnerství, o.p.s.
Údolní 33
602 00 Brno

TSCHECHIEN

Tel.+420 736 747361 (auch auf Deutsch)

E-Mail: info@labska-stezka.cz

Geschäftsführer: RNDr. Miroslav Kundrat,
inhaltlich verantwortlich: Daniel Mourek
registriert beim Kreisgericht in Brno, Abteil N, Nr. 42, U.St.-Id-Nr: CZ45773521


Concept, redactioneel advies en realisatie

absolutGPS
Holbeinstraße 1
04229 Leipzig

absolutGPS is een merk van geoSports-Tec GmbH.
geoSports-Tec GmbH · Holbeinstraße 1 · 04229 Leipzig
Amtsgericht Leipzig: HRB 29625 · Btw-nummer DE291272070
Directie: Philipp Heinrich, Tilman Sobek

Informatie omtrent aansprakelijkheid

Ondanks zorgvuldige inhoudelijke controle accepteren wij geen aansprakelijkheid voor de inhoud van externe links. Voor de inhoud van pagina's waar links naar verwijzen zijn uitsluitend de beheerders aansprakelijk. Voor al deze links geldt het volgende: wij benadrukken dat wij geen enkele invloed hebben op de inhoud of vormgeving van de sites waar de links naar verwijzen. Derhalve distantiëren wij ons hiermee uitdrukkelijk van alle inhoud van alle pagina's waarnaar links op onze pagina’s verwijzen. De inhoud van deze pagina's maken wij ons niet eigen. Deze verklaring geldt voor alle links die op onze pagina's zijn aangebracht en voor de inhoud van alle pagina's waar de aangebrachte links naar toe leiden.

Wij streven ernaar om ons internetaanbod steeds actueel en inhoudelijk correct en volledig aan te bieden. Toch kunnen fouten niet volledig worden uitgesloten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de actualiteit, de inhoudelijke juistheid en volledigheid van de informatie die wij bij ons internetaanbod vermelden, hetzij de fouten werden opzettelijk of uit grove onachtzaamheid opgenomen. Dit heeft betrekking op eventuele schades van materiële of ideële aard voor derden, die werden veroorzaakt door het gebruik van het internetaanbod. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend en leiden niet tot enige verplichting. Wij behouden ons nadrukkelijk het recht voor delen van de pagina's of het volledige aanbod zonder aparte aankondiging te wijzigen, aan te vullen, te wissen of de publicatie tijdelijk of permanent stop te zetten.

Copyright

Verder houden wij ons het recht voor de beschikbaar gestelde informatie te wijzigen of aan te vullen. Voor de vermenigvuldiging van informatie of gegevens, met name voor het gebruik van teksten, delen van teksten of beeldmateriaal is onze voorafgaande toestemming nodig.

Auteurs- en merkenrecht

Wij streven ernaar in alle publicaties de auteursrechten op alle gebruikte grafische werken, afbeeldingen, video-opnamen, audio-opnamen en teksten na te leven.

Alle binnen het internetaanbod vermelde en eventueel door derden beschermde merken en handelsmerken vallen onbeperkt onder het toepasselijke merkenrecht en de eigendomsrechten van de geregistreerde eigenaren. Puur en alleen een vermelding wettigt niet de conclusie dat handelsmerken niet door de rechten van derden zijn beschermd!

Het copyright van gepubliceerde, door ons zelf samengestelde producties blijft bij Tourismusverband Sächsische Schweiz e.V.. De op deze website gepubliceerde inhoud valt onder het Duitse auteursrecht. Voor ieder niet door het Duitse auteursrecht toegestane gebruik is de voorafgaande schriftelijke toestemming nodig van de aanbieder of de desbetreffende rechthebbende. Dit geldt met name voor vermenigvuldiging, bewerking, vertaling, opslag, verwerking of weergave van inhoud in databanken of in andere elektronische media en systemen. Inhoud en rechten van derden zijn als zodanig gekenmerkt. De vermenigvuldiging of verspreiding van afzonderlijke of complete pagina's zonder toestemming is niet toegestaan en strafbaar. Slechts de vervaardiging van kopieën en downloads voor persoonlijk, privé en niet-commercieel gebruik is toegestaan.

Links naar onze website zijn steeds welkom en de exploitant van de website hoeft geen toestemming te vragen. De weergave van deze website in vreemde frames is slechts geoorloofd met toestemming.

map data

map data © OpenStreetMap contributors laut ODBL

Privacybescherming

Informatie over de privacybescherming vindt u hier.

Shop Elberadweg

Vanaf 9 januari 2016 worden geschillen tussen consumenten en handelaren in samenhang met online koopovereenkomsten beslecht via het online platform voor buitengerechtelijke beslechting van online geschillen (OS-platform; vgl. ODR-platform). Het platform wordt beschikbaar gesteld door de EU-commissie en is te vinden op ec.europa.eu/consumers/odr.

Amazon-partnerprogramma

Het Tourismusverband Sächsische Schweiz neemt deel aan het partnerprogramma van Amazon EU. Dit programma werd opgezet om een medium voor websites beschikbaar te stellen, waarmee de reclamekosten kunnen worden terugverdiend door advertenties en links naar Amazon.de te plaatsen. Amazon maakt gebruik van cookies om de oorsprong van de bestellingen te kunnen nagaan. Amazon kan, onder andere, herkennen dat u op de partnerlink op deze website hebt geklikt. Verdere informatie over het gebruik van data door Amazon vindt u in de privacyverklaringvan de onderneming.

Ondersteuning en sponsoring

De volgende sponsors hebben de vormgeving van deze website ondersteund, of doen dit nog steeds:

  • Europese Unie (LEADER+)
  • EU-Structuurfonds
  • Metropolregion Hamburg
  • Tourismus Marketing Gesellschaft Sachsen mbH