Spring naar content
<i class="fa-solid fa-camera" aria-hidden="true"></i><span title="vom TV Landkreis Stade gestellt">vom TV Landkreis Stade gestellt</span>
vom TV Landkreis Stade gestellt

Sponsors van de Elberadweg

De zorg voor de verdere optimalisatie van de Elberadweg wordt gedragen door een groot aantal samenwerkingen. Naast de toeristische organisaties en dienstverleners kon de Elberadweg in de afgelopen jaren steeds rekenen op een betrouwbare groep van sponsoren die de ontwikkeling van de fietsroute en producten hebben ondersteund.

ORTLIEB

ORTLIEB produceert en verkoopt waterdicht en duurzaam outdoor equipment, met name fietstassen, aktetassen, rugzakken, tassen voor fietskoeriers, kledingzakken en opbergzakken, motortassen en tankrugzakken, fototassen, documenttassen en kaartentassen, waterzakken en waterkommen, eerste-hulp sets, geldgordels, zakjes voor waardevolle spullen en covers voor mobiele telefoons.

meer over ORTLIEB

160128 Logo EMS

EMS – Elbe. Saale. Bode.

Erdgas Mittelsachsen GmbH (EMS) ondersteunt de toeristische organisatie Elbe-Börde-Heide e. V., die de coördinatie van de Elberadweg in Sachsen-Anhalt op zich heeft genomen. Daarbij engageert EMS zich op vele manieren voor cultuur, toerisme, sport en maatschappelijke aangelegenheden. Zo sponsort de onderneming talrijke evenementen, zoals de Elberadeltag, de fietsdag langs de Elbe.

Het verzorgingsgebied van EMS in Saksen-Anhalt omvat de Salzlandkreis en delen van Anhalt-Bitterfeld, de Bördekreis, het Jerichower Land en delen van de stad Maagdenburg.

meer over EMS

Logo IHK MD

IHK Magdeburg

De IHK Magdeburg vertegenwoordigt de belangen van ca. 50.000 leden in het noorden van de deelstaat Saksen-Anhalt en maakt zich sterk voor de bevordering van de MKB-activiteiten.

In de afgelopen jaren heeft het toerisme zich tot een belangrijke bedrijfstak ontwikkeld. Naast het stedelijke en culturele toerisme, draagt het actieve toerisme bij aan een verdere profilering van Saksen-Anhalt als reisbestemming. Daarom ondersteunt de IHK Magdeburg het project ‘Elberadweg’ en zet zich actief in voor de ontwikkeling van het fietstoerisme.

meer over de IHK Magdeburg

160128 Logo IHK HAL-DE

IHK Halle-Dessau

De IHK Halle-Dessau (vgl. Kamer van Koophandel) vertegenwoordigt de belangen van haar leden in het zuiden van de deelstaat Saksen-Anhalt en streeft ernaar de MKB-activiteiten te bevorderen.

Omdat door het fietstoerisme de economie in een niet geringe mate wordt gestimullerd, ondersteunt de IHK Halle-Dessau actief de verdere ontwikkelingen in deze sector.

meer over de IHK Halle-Dessau